Stichting Nesse Charity

De Stichting Nesse Charity is opgezet om goede doelen evenement te organiseren in en voor Rotterdam Nesselande.

De Nesse Sloepen Rally is het eerste evenement en heeft zaterdag 5 september 2020
plaatsgevonden. Meer dan 50 sloepen en ruim 240 personen hebben genoten van een leuke rally op de Zevenhuizerplas. Het evenement is mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers en de financiele bijdrage van deelnemers en sponsoren. Alle opbrengsten van de Nesse Sloepen Rally 2020 en 2021 komen ten goede van de Nesselande Reddingsbrigade.

Het
Nesse Charity stichting bestuur bestaat uit Ivona WolfsRadic, Dick Vanderzaken en Menno Kloostra. Zij houden zich op vrijwillige basis bezig met evenementen organisatie, sponsors, partners, marketing & communicatie en financiën.

Dick Vanderzaken

Voorzitter

“Nu al trots om samen met vele enthousiaste vrijwilligers de Nesse Sloepen Rally in 2020 te kunnen organiseren. Dit event gaan we verder uitbouwen tot een fantastisch jaarlijks event, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan een goed doel”

Ivona WolfsRadic

Secretariaat

“Met veel passie en enthousiasme organiseer ik al jaren evenementen vanuit mijn rol als Personal Assistent bij een multi-national. Het was voor mij een volmondige JA toen ik gevraagd werd om mee te werken aan dit mooie initiatief en het tot een succesvol jaarlijks terugkerend evenment te maken.”

Menno Kloostra

Penningmeester

“Vanuit mijn achtergrond als voormalig mede-eigenaar van een groot horeca- en evenementen uitzendbureau, is mijn affiniteit met events als deze natuurlijk enorm. Dus toen de vraag kwam vanuit de organisatie, waar het goede doel met een gaaf event wordt samengebracht, mijn steentje bij te dragen heb ik vanzelfsprekend meteen instemmend geantwoord.”

Stichting Nesse Charity

Contactgegevens