Programma zondag 6 september 2020

WAT NEEM IK MEE?
  • Elektrische sloep met volle accu’s
  • Je inschrijfnummer
  • iPhone of Android telefoon met internet, whatsapp en Google Maps
  • Heeft uw sloep geen radio, een portable FM radio
  • Drinken en hapjes
14.00 uur – Verzamelen

Zondag 6 september om 14.00 moeten alle deelnemende sloepen verzamelen op het water voor Waterskibaan Project7. Vervolgens vaar je om beurten langs de steiger bij de waterskibaan om je deelname geld te betalen. Vervolgens vaar je om beurten naar het vlot van de organisatie voor PRJCT7. Je kan daar langsvaren om je startnummer, antwoordformulier en instructies voor de Nesse Sloepenrally route op te halen.

Tussen 14.00 – 14.30 uur START

Vanaf het moment dat je het startpakket hebt ontvangen begint de rally. Tussen 14.00 en 14.30 vertrekken om beurten de sloepen richting hun eerste spot van de sloepen rally. Dit is om te voorkomen dat op de route en bij de spots oponthoud ontstaat. De Nesse Sloepenrally gaat niet om de snelste tijd, maar om het beantwoorden van vragen die zijn uitgezet en uitvoeren van leuke opdrachten. 

Sloepen Rally parcours 

Het rally parcours is verdeeld in 2 zones op de plas en in de waterwijk. Elke sloep komt in beide 2 zones, alleen in een andere volgorde om oponthoud te voorkomen bij de rally spots. In elke zone zijn meerdere spots die je kunt vinden doormiddel van de route en coordinaten die u bij de start ontvangen hebt. Eenmaal aangekomen bij de spot, vindt je een interessante vraag en/of leuke (doe)pdracht.

17.00 – 17.30 uur FINISH

Rond 17.30 uur zullen alle sloepen de rally volbracht hebben en weer verzamelen op het water ter hoogte van Project7. Daar moet je het antwoordformulieren inleveren bij het vlot van de organisatie.

18.00 uur PRIJSUITREIKING

Om circa 18.00 uur zal de einduitslag bekend worden gemaakt. Tevens zal dan ook vanaf het vlot van de organisatie de prijsuitreiking plaatsvinden en overhandigd worden.