Voor en door inwoners van Nesselande

Jaarlijks worden In Nederland sloepen tochten en rally’s georganiseerd door inwoners/vrijwilligers van een gemeente of dorp die zijn gelegen aan een plas. De meeste van deze sloepentochten worden druk bezocht en zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een jaarlijkse evenement.

Rotterdam Nesselande – Zevenhuizerplas heeft dit niet. Dus vroegen we ons af “Waarom organiseren wij niet zelf een sloepen rally?”

Al vrij snel hebben een aantal enthousiastelingen zich aangemeld om dit op volledige vrijwilligers basis met elkaar te organiseren. Tevens hebben we de stichting Nesse Charity opgericht met drie bestuursleden. Met inachtneming van Corona en RIVM maatregelen zijn we na flink wat puzzelen en overleg er in geslaagd om dit jaar de 2e editie te organiseren van de Nesse Sloepen Rally.

Het plan is om dit jaar de Nesse Sloepen Rally voor de schoolvakanties plaats te laten vinden. Dit evenement zal plaatsvinden op de Zevenhuizerplas met als start- en finishlocatie de onlangs de prachtig vernieuwde ‘lake seven’.

Afterparty

Na afloop is er een gezellige Afterparty bij Lake Seven met lekker eten & drinken, DJ’s en artiesten. Hier kunnen ook mensen naartoe die niet aan de sloepen rally hebben deelgenomen. Binnenkort start hiervoor de kaartverkoop.


opbrengsten voor goede doelen

Deze en komende jaren willen we middels deelname gelden, sponsors, loterijen, etc, geld inzamelen voor goede doelen. Dit jaar komen de opbrengsten van de Nesse Sloepen Rally ten goede aan d e Reddingsbrigade Zevenuizerplas.

Omdat de Nesse Sloepen Rally ook goede doelen wilt ondersteunen, hebben we besloten om samen te werken met de Rotterdam Charity Club. Zij organiseren jaarlijks meerdere events voor  goede doelen en hebben de Nesse Sloepen Rally opgenomen in hun jaarlijks programma.

ROTTERDAM CHARITY CLUB

Rotterdam Charity Club (RCC) is de business charity club voor ondernemers in Rotterdam en omstreken. De RCC is hét platform dat je helpt je zakelijke netwerk uit te breiden. En met je lidmaatschap draag je op een positieve manier bij aan goede doelen en initiatieven in en rond Rotterdam. Klik voor  meer info over RCC